Super Talent Academy

Bewust omgaan met de sport

Bewust omgaan met de sport

De voetbaltrainingen van Super Talent Academy zijn voor velen voetballertjes een extra training die er wekelijks extra bij komt. Zelf trainen ze namelijk 1 à 2 keer per week met hun eigen team. In combinatie met de training bij S.T.A levert dit dus een flinke fysieke belasting op. In enkele gevallen kan deze belastbaarheid leiden tot overbelastbaarheid en zelfs tot het oplopen van blessures. Hoewel we onze kids alleen maar aanmoedigen om lekker te komen trainen, willen we bewust omgaan met bovenstaande onderwerpen. Daarom zijn wij sinds kort een samenwerking aangegaan met Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP). Zij willen ons graag helpen met het delen van expertises op dit gebied.

Over SMCP

Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP) is een centrum voor fysiotherapie, sportgeneeskunde en sportcardiologie. Binnen deze diensten worden producten geleverd die voor jong en oud, recreant of topsporters toegankelijk zijn. SMCP is er dus ook voor jou!

Info avond

Wij van S.T.A. en het SMCP vinden het belangrijk dat ouders op de hoogte zijn van onderwerpen zoals overbelasting en blessuregevoeligheid. Zoals we al eerder aangaven hebben we de handen ineen geslagen. Wij nodigen jullie dan ook graag uit voor onze info avond. Tijdens deze info avond zullen wij van S.T.A. een presentatie houden over onze voetbalschool en het breed motorisch opleiden, waar we sinds dit jaar actief mee bezig zijn. Gevolgd door een presentatie van het SMCP waarin zij vertellen over onder andere blessuregevoeligheid en over vermoeidheid. De info avond vindt plaats op 1 juni 2022 in het clubhuis van V.V. BeuningseBoys. De info avond is gratis te bezoeken en graag bieden wij u het eerste kopje koffie aan om de samenwerking te vieren.

Tot slot is het na afloop voor het eerst mogelijk om je aan te melden voor het zomerblok. Speciaal voor deze avond bieden wij 10% korting aan. Vul het formulier in om je aan te melden. Wij hopen je te kunnen verwelkomen tijdens de info avond!

Wat betekent de samenwerking verder?

GRATIS INLOOPSPREEKUUR FYSIOTHERAPIE

Sport-medisch-centrum-papendal logo 2

Wanneer?

Maandag: 17.00 – 18.30

Woensdag: 16.00 – 17.00

Voor wie?

Spelers van de voetbalschool S.T.A.

Waarom?

Acute of chronische blessure aan het bewegingsapparaat
Beperkingen tijdens het sporten
Vragen of twijfel over sporten

Wat kun je verwachten?